Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2020, 13:16
Čas čítania 1:39
Viktor Kniš

Igor Matovič pred zasadnutím krízového štábu: Dnes budem poslom zlých správ

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Igor Matovič na Facebooku kritizuje médiá, ktoré ho podľa jeho názoru kritizujú aj preto, že za nimi stoja oligarchovia ako majitelia.

Premiér Igor Matovič v závere uplynulého týždňa oznámil, že sa koronavírusová situácia vymkla spod kontroly a osobne preberá riadenie. Dnes zasadá ústredný krízový štáb, kde odborníci rozhodnú o ďalšom sprísnení pravidiel, spustia nové opatrenia na hraniciach, ale aj obmedzenie na miestach, kde sa stretáva viac ľudí.

„Nebudem konkretizovať návrhy. Situácia je mimoriadne vážna a myslím si, že musíme prijať veľmi zásadné rozhodnutia a veľmi odvážne rozhodnutia,“ povedal pred zasadnutím ústredného krízového štábu Igor Matovič s tým, že bude poslom zlých správ, informuje TV Markíza. Zasadnutie by malo trvať približne 3 až 4 hodiny. 

Igor Matovič v posledných statusoch naznačuje, že sa máme pripraviť na sprísňovanie,  hovorí o boji, ktorý chce vyhrať. V najnovšom statuse tvrdí, že mu krivdia médiá, ako dôvod uvádza, že za väčšinou z nich stoja oligarchovia, ktorí sú jeho nepriateľmi. „Áno, plne si uvedomujem, že de facto všetky kľúčové médiá sú v rukách oligarchov, ktorým (a ich politickým chránencom) ideme po krku ... a tak sa kobercový nálet na mňa či OĽaNO len a len bude stupňovať,“ uvádza premiér na Facebooku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia