Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2020, 11:46
Čas čítania 0:56
Viktor Kniš

NAKA zasahuje v sídle Bödörovcov aj štátnom podniku. Má ísť o predražený nákup Pellegriniho vlády za 37 miliónov

NEWS NÁRODNÁ KRIMINÁLNA AGENTÚRA
Uložiť Uložené

Údajne predražené tendre sa majú týkať obstarávania kamier pre Národnú diaľničnú spoločnosť v hodnote 37 miliónov eur. Detaily o nákupe známe nie sú, pretože niektoré zmluvy boli utajené.

Národná kriminálna agentúra od rána zasahuje na viacerých miestach Slovenska. Má ísť o rozsiahlu akciu súvisiacu s výstavbou cestnej infraštruktúry. Ako prvý o tom informoval portál noviny.sk.

Policajti majú podľa portálu v rámci akcie s krycím názvom OKO vykonávať domové prehliadky, ale aj prehliadky firiem a nebytových priestorov. NAKA zasahovala aj vo firme Bonul, ktorá patrí rodine Bödörovcov, ale aj v štátnom podniku Národnej diaľničnej spoločnosti. 

Aktuality informujú, že sa akcia týka podozrivých nákupov, o ktorých ešte pred niekoľkými týždňami podrobne písali Hospodárske noviny. Údajne predražené tendre sa majú týkať obstarávania kamier pre Národnú diaľničnú spoločnosť v hodnote 37 miliónov eur. Detaily o nákupe známe nie sú, pretože niektoré zmluvy boli utajené. 

Domov
Zdieľať
Diskusia