Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2020, 13:17
Čas čítania 2:01
Dominik Vetrák

2. séria The Boys odštartovala tromi skvelými epizódami. Tento superhrdinský seriál si nesmieš nechať ujsť

FILMY A SERIÁLY THE BOYS
Uložiť Uložené

2. séria The Boys konečne odštartovala. Aké sú naše dojmy?

Pred víkendom sme sa konečne dočkali. Amazon odštartoval 2. sériu The Boys. Narozdiel od tej prvej ale nevydali všetkých 8 epizód naraz. Videli sme tak prvé 3, pričom každý piatok dorazí ďalšia. Pred premiérou sme mali možnosť vidieť aj niekoľko trailerov a záberov z nových častí, takže sme sa neobávali kvality. A urobili sme dobre.

Prvé tri epizódy The Boys sú rovnako kvalitné ako tie v prvej sérii. Dej je už naplno rozbehnutý a tvorcovia nás aj naďalej dokážu šokovať nečakanými úmrtiami. To fakt zomrel on/ona?

Celý čas si bol v tom, že má v deji ešte veľkú rolu, no tvorcovia danú postavu jednoducho zabili v naozaj neočakávaný moment. Za to si zaslúžia pochvalu. Po prvej sérii by nás totiž neprekvapilo, ani keby začali zomierať aj hlavné postavy zo skupiny The Boys či The Seven. 

Odporúčané
Aké filmy nakrúcajú desiati najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? #2 Aké filmy nakrúcajú desiati najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? #2 15. augusta 2020, 12:43

Seriál je rovnako zábavný, krvavý a snaží sa o zaujímavé a originálne scény a dialógy. Aj naďalej pokračuje linka s Deepom, no po 3. epizóde a úžasnej scéne s veľrybou (určite si ju pamätáš z trailerov) by som už bol rád, keby sa odpratal zo scény. Mám dojem, že svoj charakterový oblúk už uzavrel a jeho zmena, ktorou v súčasnosti v seriáli prechádza, ma vôbec nezaujala. 

Domov
Zdieľať
Diskusia