Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
3. septembra 2020, 21:18
Čas čítania 0:40
Adam Novosad

Robert Pattinson sa nakazil koronavírusom. Natáčanie nového Batmana museli znovu prerušiť

FILMY A SERIÁLY BATMAN THE BATMAN
Uložiť Uložené

Vydanie filmu sa však nateraz nepresúva.

Zverejnenie traileru k filmu The Batman spôsobilo vo svete kinematografie hotový ošiaľ. Úlohy Batmana sa tentokrát zhostil Robert Pattinson, avšak filmári sa tešili predčasne, pretože produkcia musela byť prerušená kvôli pandémii koronavírusu. Nejde o pandémiu vo všeobecnosti, pretože vyšlo najavo, že niekto zo štábu sa nakazil ochorením Covid-19.

Vanity Fair z interných zdrojov zistilo, že nakazeným je samotná hlavná hviezda Robert Pattinson.

Režisér Matt Reeves z tohto vývoja situácia nemôže byť nadšený, pretože úvodné práce na filme začali už v januári 2020, avšak všetko pozastavila pandémia, ktorá na jar vyčíňala po celej planéte. Už keď to vyzeralo nádejne a produkcia sa opäť rozbehla, objavil sa koronavírus u Pattinsona.

Odporúčané
Robert Pattinson sa odhaľuje ako Batman v jednom z najlepších trailerov tohto roka. Prekoná film aj Dark Knighta? Robert Pattinson sa odhaľuje ako Batman v jednom z najlepších trailerov tohto roka. Prekoná film aj Dark Knighta? 23. augusta 2020, 14:11

Momentálne nie je jasné, kedy bude natáčanie filmu pokračovať. V súčasnosti pozitívne testovaní pacienti zvyčajne zostávajú v karanténe 10 až 14 dní, v prípade Pattinsona však zrejme testy prebehnú čo najskôr a herec sa bude môcť v ideálnom prípade za menej ako dva týždne zapojiť späť do akcie. Vydanie filmu sa nateraz neposúva a diváci by ho mali stále očakávať 1. októbra 2021.

Domov
Zdieľať
Diskusia