Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2020, 19:21
Čas čítania 0:46
Matej Krajčovič

Majetky najbohatších ľudí sveta stále rastú. Elon Musk aj Jeff Bezos pokorili nové hranice

TECH ELON MUSK JEFF BEZOS MILIARDÁRI
Uložiť Uložené

Obaja sa po prvýkrát dostali cez 100, respektíve 200 miliárd dolárov.

Svetový rebríček miliardárov, ktorý pravidelne aktualizuje portál Bloomberg sa opäť dočkal zmien. Poradie sa príliš nezamiešalo, no miera bohatstva prvej štvorky poskočila na nové historické maximá. 

Majetok zakladateľa Amazonu Jeffa Bezosa sa vďaka ďalšiemu rekordnému nárastu hodnoty akcií jeho firmy dostal cez magickú hranicu 200 miliárd dolárov. Rovnaké akcie vytiahli nahor aj jeho exmanželku MacKenzie Scott, ktorej po rozvode zostali 4 % akcií firmy a dostala sa na druhé miesto rebríčka najbohatších žien za Francoise Bettencourt Meyersovú, šéfku holdingu vlastniaceho kozmetický gigant L'Oreal. 

Odporúčané
Toto si o Jeffovi Bezosovi možno netušil. Nenechal sa vydierať nahými selfies a má telo ako The Rock či Vin Diesel Toto si o Jeffovi Bezosovi možno netušil. Nenechal sa vydierať nahými selfies a má telo ako The Rock či Vin Diesel 16. júla 2020, 10:12

Bill Gates zostáva druhý (124 miliárd) a Mark Zuckerberg najmä vďaka Facebooku tretí (115 miliárd dolárov).

Domov
Zdieľať
Diskusia