Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2020, 10:16
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Prvé zábery z 5. série Ricka a Mortyho: Morty má konečne rande s Jessicou a Rickovi sa postaví jeho odveký morský nepriateľ

FILMY A SERIÁLY RICK AND MORTY
Uložiť Uložené

Adult Swim uvoľnilo prvé dve minúty z 5. série.

Adult Swim nás všetkých počas svojho online Comic-Con panelu potešilo prvými zábermi z 5. série Ricka a Mortyho. Ide síce o nedokončenú animáciu, no dočkáme sa skvelých scén a už klasického, podareného hlasu postáv. 

Medzi 3. a 4. sériou bolo 2-ročné čakanie. Na piatu sériu sme mali čakať oveľa kratšie, no koronavírus to nevyhnutne pokazí a jej dokončenie potrvá ďalších pár mesiacov navyše. Očakávame, že premiéry sa dočkáme až niekedy v budúcom roku. Ako však poznáme tvorcov seriálu, bude to opäť stáť za to. 

Ak hľadáš niečo podobné, ako Rick a Morty, daj šancu skvelému, novému animáku Solar Opposites od rovnakých tvorcov. Namotáš sa naň rovnako rýchlo a okamžite si ho zamiluješ. Čo sa Ricka a Mortyho týka, stále sme fanúšikmi seriálu, aj keď už nie je taký dokonalý ako kedysi. Recenziu si môžeš prečítať v článku nižšie. 

Odporúčané
Recenzia: 4. séria Ricka a Mortyho dokazuje, že stále ide o najzábavnejší animovaný seriál Recenzia: 4. séria Ricka a Mortyho dokazuje, že stále ide o najzábavnejší animovaný seriál 2. júna 2020, 13:49
Domov
Zdieľať
Diskusia