Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2020, 13:11
Čas čítania 0:52
Adam Novosad

Bratislavčan prevážajúci 2 200 dávok drog zavolal policajtov. Jeho čúrajúci kamarát totiž spadol do šachty a potreboval pomoc.

NEWS BRATISLAVA DROGY
Uložiť Uložené

Vo svojom aute prevážal hotovú drogovú kolekciu.

Bratislavčan Juraj G. prevážajúci drogy za približne 10-tisíc eur nepriamo privolal policajtov sám na seba. Začiatkom mája čakal okolo 4:30 v noci s kamarátom na Bajkalskej ulici na mechanika, pretože sa mu pokazilo auto. Keď však jeho kamarát odbehol vykonať malú potrebu, spadol do šachty.

Záchranári muža našťastie zo šachty vytiahli, ale policajti preverujúci situáciu na mieste dostali podozrenie, že v aute oznamovateľa celého prípadu by sa mohli nachádzať drogy. Všimli si v ňom vrecká s tlakovým uzáverom či mikrováhu, ktorú používajú najmä distribútori či predajcovia drog.

 

ŠACHTA SA MU STALA VIAC AKO OSUDNÁ PRI PREHLIADKE VOZIDLA NAŠLI POLICAJTI DROGY ZA PRIBLIŽNE 10 000€! Policajti druhého...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, May 4, 2020

Na základe súhlasu prokurátora policajti auto prehľadali a našli v ňom kontraband za tisíce eur. Zaistili približne 2205 jednorazových dávok metamfetamínu, 6 dávok MDMA, 16 dávok kokaínu a 1 dávku marihuany.

 

Oznamovateľa obmedzili na osobnej slobode, čo sa mu nepáčilo, a tak policajtom ponúkal úplatky vo všemožných formách. Okrem finančnej hotovosti chcel mužov zákona obmäkčiť aj svojimi hodinkami či samotnými drogami, čím si ešte viac zavaril a vo veci podozrenia z korupcie ho bude vyšetrovať NAKA.

Odporúčané
DJ Khaled baví svet. Na Instagrame mu začala ukazovať zadok neznáma žena, zakrýval si oči a potom ju zrušil DJ Khaled baví svet. Na Instagrame mu začala ukazovať zadok neznáma žena, zakrýval si oči a potom ju zrušil 4. mája 2020, 10:17

Za samotnú drogovú trestnú činnosť momentálne hrozí 30-ročnému Jurajovi G. trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. Ako informovali policajti, spracovali už bol aj podnet k podaniu návrhu na Jurajove väzobné stíhanie. Za snahu pomôcť kamarátovi, ktorý spadol do šachty, si tak zrejme oddýchne v chládku na dlhú dobu.

Domov
Zdieľať
Diskusia