Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2020, 17:37
Čas čítania 0:51
Martin Mičuda

Škoda Scala Spider príde na svet už o pár mesiacov, nikdy si ju však nekúpiš

Škoda Scala Spider príde na svet už o pár mesiacov,  nikdy si ju však nekúpiš
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.skoda-storyboard.com/en/press-releases/seventh-skoda-student-concept-car-is-taking-shape-students-are-working-on-a-spider-variant-of-the-skoda-scala/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">skoda-storyboard.com</a>
TECH ŠKODA
Uložiť Uložené

Opäť ide o projekt študentov Stredného odborného učilišťa strojárenského Škoda Auto.

 V posledných rokoch nám automobilka Škoda predstavila hneď niekoľko veľmi kreatívnych výtvorov, ktorých spoločným znakom bola zväčša atypická karoséria. Aby sme boli presnejší, pod tieto výtvory sa so železnou pravidelnosťou podpisujú študenti Stredného odborného učilišťa strojárenského Škoda Auto v Mladej Boleslavi. V týchto dňoch sa dozvedáme, že dvadsiatka študentov už pilne pracuje na ďalšom počine.

Tentokrát má ísť o kompaktný kabriolet, respektíve Spider, ktorého základom je Škoda Scala. K oficiálnemu odhaleniu dôjde v priebehu júna, dovtedy musia študenti ešte pilne pracovať na svojom projekte. Jeho aktuálnu podobu nám ale približujú prvé počítačové náčrty, ktoré si v rámci príprav prišiel pozrieť aj samotný šéfdizajner Škody, Oliver Stefani.

Domov
Zdieľať
Diskusia