Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2020, 20:59
Čas čítania 0:44
Vl Mi

Pre jednu nezodpovednú pacientku je v karanténe 22 lekárov a 30 sestier bojnickej nemocnice. „Obehala“ celú budovu

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Stretla sa s dcérou, ktorá pracuje v Rakúsku. Teraz čakajú 48 hodín, aby zistili, či je pozitívna na koronavírus.

Dovedna 58 zamestnancov z Nemocnice s poliklinikou Prievidza so sídlom v Bojniciach zostalo v preventívnej karanténe po tom, čo jedna z pacientiek zamlčala, že sa stretla s dcérou pracujúcou v Rakúsku. Potvrdil to Jaroslav Baška, predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK), ktorý je zriaďovateľom nemocnice.

Odporúčané
Lekár v bratislavskej nemocnici na Kramároch má koronavírus, 27 zdravotníkov je v karanténe Lekár v bratislavskej nemocnici na Kramároch má koronavírus, 27 zdravotníkov je v karanténe 16. marca 2020, 15:46


„V karanténe od pondelka zostalo 58 pracovníkov nemocnice. Je to 22 lekárov, 30 sestier a šesť sanitárov. Jedna nezodpovedná občianka z okresu Prievidza, ktorá od 1. marca navštívila nemocnicu niekoľkokrát, priznala tento víkend, že sa stretla s jej dcérou, ktorá pracuje v Rakúsku,“ povedal Baška.

Domov
Zdieľať
Diskusia