Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2020, 11:06
Čas čítania 0:59
Viktor Kniš

Rihanna zvádza v natáčkach a podpätkoch. Novou kolekciou pripomína, že jej spodné prádlo je o rešpekte a sebadôvere žien

MÓDA RIHANNA
Uložiť Uložené

Speváčka a podnikateľka chŕli jednu kolekciu za druhou a úspešne vypredáva sklady do posledných kusov.

Milovaná speváčka a podnikateľka pridáva na obrátkach a nové kolekcie svojej značky spodnej bielizne Savage X Fenty vydáva už každý mesiac. Zároveň si Rihanna nenecháva ujsť ani špeciálne príležitosti, a tak po februárovej a valentínskej kolekcii prichádza ďalšia, ktorá sa drží zabehnutého konceptu a už tradične poteší aj odvážnejšie dámy. 

Tie si získala aj relatívne priaznivou cenovkou, ktorá sa pohybuje okolo niekoľkých desiatok eur. Už tradične kráska z Barbadosu využíva tú najlepšiu formu marketingu – vlastné telo. Vo svetlom spodnom prádle s podväzkami, podpätkami a v natáčkach zvádza tak, ako to vie len ona. Túto príležitosť využíva, aby pripomenula, že do módneho biznisu vstúpila, nech ženám pripomenie, že si majú samé seba vážiť bez ohľadu na tvar, farbu či veľkosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia