Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2020, 17:48
Čas čítania 0:38
Jakub Paulík

Pozri si video z razie NAKA v jadrovej elektrárni Mochovce. Na mieste zasahovalo vyše 100 policajtov

NEWS NAKA
Uložiť Uložené

Polícia pátrala po dôkazoch.

Špecializovaný tím Elektro s ďalšími 100 policajtmi zasahoval v Jadrovej elektrárni Mochovce, informovala polícia na Facebooku. V priestoroch jadrovej elektrárne mali vykonávať akciu s krycím názvom Atóm. Policajti uviedli, že v súčasnosti vo veci vedú trestné konanie z dôvodu obzvlášť závažného zločinu podvodu. Ten vraj súvisí s dostavbou 3. a 4. bloku elektrárne. 

Odporúčané
Bývalý policajný funkcionár Peter: Odmietol som mafiánskeho bossa, ktorý chcel so mnou hovoriť osamote (Rozhovor) Bývalý policajný funkcionár Peter: Odmietol som mafiánskeho bossa, ktorý chcel so mnou hovoriť osamote (Rozhovor) 24. februára 2020, 10:07

Denník E s odvolaním sa na dôveryhodný zdroj píše, že tento zločin má súvisieť s dodávkou nekvalitných rúr, aj kvôli nim vraj mešká prestavba 8 rokov. Tie mal dodať subdodávateľ českej firmy Škoda JS. Dlh elektrárne sa pre dvojicu blokov zvýšil od roku 2008 z 2,8 na 5,7 miliárd eur. Nejde ale o prvú raziu v Mochovciach.

Domov
Zdieľať
Diskusia