Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2020, 20:51
Čas čítania 3:20
Viktor Kniš

5 najdôležitejších momentov zo šiesteho dňa megaprocesu s Kočnerom: Zsuzsová nezvláda situáciu, blíži sa čítanie správ z Threemy

NEWS MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

Máme za sebou ďalší veľmi dôležitý deň hlavného pojednávania v prípade megaprocesu, ktorý sleduje celé Slovensko.

Priamo z Justičnej akadémie v Pezinku každý deň  sledujeme priebeh hlavného pojednávania v prípade dvojnásobnej úkladnej vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Proces pokračoval šiestym dňom.

Aj dnešný deň bol veľmi špecifický – od minulého pondelka sa prvýkrát stretli všetci obžalovaní v pojednávacej miestnosti kvôli opätovným výpovediam. 

Okrem nich vypovedali aj bývalý príslušník ŠtB Miroslav Kriak a vyšetrovateľ Štefan Mlynarčík – členovia sledovacieho komanda, ktoré riadil Peter Tóth. Ich výpoveď bola naplánovaná už na minulú stredu, výpoveď Petra Tótha však trvala viac ako 8 hodín, a tak nebol priestor na to, aby sa posadili na stoličku pred predsedkyňu senátu Ruženu Sabovú. 

Pojednávanie bude pokračovať tri dni vo februári, následne až v marci. Opäť pripravujeme aj prehľad najdôležitejších momentov z celého dňa, ktoré sa na rozdiel od predchádzajúcich dní o niečo menej týkajú výpovedí a skôr zaznamenávajú procesné udalosti z pojednávania. 

Domov
Zdieľať
Diskusia