Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2019, 17:38
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Polícia zverejnila video z naháňačky v Hlohovci. Mladík na vytuningovanom Forde jazdil bez vodičáku

NEWS
Uložiť Uložené

Nakoniec narazil do značky a vydal sa na útek po svojich.

Polícia dnes na svojom Facebooku zverejnila zábery z divokej naháňačky v Trnavskom kraji. V Seredi zastavili nepripútaného vodiča, ktorý nebol držiteľom vodičského preukazu. Počas kontroly dupol na plyn a začal unikať smerom na Hlohovec. 

24-ročný vodič počas prenasledovania niekoľkokrát prešiel do protismeru a ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky. 

V Hlohovci nakoniec auto, ktorým je podľa všetkého Ford Cougar doplnený čiernou fóliou a dodatočným tuningom v podobe veľkého zadného krídla, poslal do priekopy a jednej z dopravných značiek. Poškodil tým obe nápravy a dal sa na útek po svojich. 

Vyliezol na strechu blízkej budovy a dal sa na útek cez pole. Policajti ho však spacifikovali a predviedli na policajné oddelenie. 

Odporúčané
Dvaja muži na BMW fyzicky napadli záchranárov počas toho, ako poskytovali pomoc. Prekážalo im, že sanitka blokuje cestu Dvaja muži na BMW fyzicky napadli záchranárov počas toho, ako poskytovali pomoc. Prekážalo im, že sanitka blokuje cestu 10. decembra 2019, 18:59

Polícia ukázala video z naháňačky v Hlohovci. Mladík na vytuningovanom Forde jazdil bez vodičáku
Polícia ukázala video z naháňačky v Hlohovci. Mladík na vytuningovanom Forde jazdil bez vodičáku Zdroj: www.facebook.com

Hrozí mu pokuta až do výšky 1 300 eur a zákaz viesť motorové vozidlá od 12 do 60 mesiacov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia