Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2019, 8:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kontrafakt Real Newz: Exkluzívne informácie od Rytmusa a Ega

REFRESHER EGO FRESHNEWS REFRESHER+ RYTMUS
Uložiť Uložené

Vydanie najočakávanejšieho albumu posledných rokov v slovenskom rape sa blíži. Čo nám prezradila legendárna dvojica?

Presne o týždeň uzrie svetlo sveta nový album Kontrafaktu, z ktorého chalani postupne odkrývajú útržky v podobe hosťujúcich interpretov. Už vieme, že na ňom budú rapovať českí kolegovia Calin a Viktor Sheen, ale aj Gleb a Attila Végh. Na jednom z remixov sa objaví B-Complex. Okrem toho nám Rytmus a Ego prezradili niekoľko exkluzívnych informácií v rozsiahlom rozhovore, takže máš možnosť dozvedieť sa množstvo zaujímavostí z pozadia tvorby. Mimochodom, do 10. decembra si môžeš album stále predobjednať

Okrem toho sa v najnovších Freshnews dozvieš, čo je nové v slovenskom rape a na aké nové filmy sa môžeme tešiť v decembri. Rovnako sme zhrnuli informácie z článku o stand-up comedy na Slovensku, ktorá v súčasnosti zaznamenáva obrovský úspech, vďaka čomu sa komici dokážu humorom pohodlne uživiť. 

Na záver ťa ešte vezmeme na bratislavský novembrový klimatický štrajk, aby sme sa mladých ľudí opýtali, akým spôsobom bojujú proti klimatickým zmenám. Návštevníci udalosti môžu byť inšpiráciou aj pre teba. 

Odporúčané
Kontrafakt: Fejkových správ je veľa, preto máme na coveri deti, tie sú najúprimnejšie (Rozhovor) Kontrafakt: Fejkových správ je veľa, preto máme na coveri deti, tie sú najúprimnejšie (Rozhovor) 1. decembra 2019, 9:55
Domov
Zdieľať
Diskusia