Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2019, 21:12
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Psov v Bratislave ohrozuje neznámy páchateľ kúskami mäsa, do ktorých vložil nalámané žiletky

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Jeden zo psov sa stihol nástrahe vyhnúť, druhý také šťastie nemal.

Vo facebookovej skupine bratislavských psíčkarov nedávno istá užívateľka pridala upozorňujúci príspevok. V ňom sa sťažovala na to, že neznáma osoba v Petržalke rozhadzuje po zemi kúsky mäsa, do ktorých dáva nalámané žiletky.

Na nižšie priloženom obrázku môžeš vidieť nástrahu nájdenú v okolí Gercenovej ulice. Tú mala vyňuchať fenka menom Bailey. Príspevok už medzičasom stihlo zdielať takmer 2-tisíc ľudí.

Psov v Bratislave ohrozuje neznámy páchateľ kúskami mäsa, do ktorých vložil nalámané žiletky
Zdroj: Facebook screenshot / bratislavskí psíčkari

Prípadom sa začala zaoberať TV JOJ, ktorá zistila, že sa okrem Bailey v septembri k podobnej nástrahe dostal aj ďalší pes. Ten však, nanešťastie, mäso s dvomi žiletky prehltol. Po troch dňoch začal pes kúsky mäsa dáviť, pričom sa mu podarilo jednu z nich dostať z tela.

Bolo zistené, že má ešte jednu žiletku v žalúdku, takže ho museli hneď operovať, tak, že mu hrozilo veľké poškodenie vnútorných orgánov. Psík má dvakrát šitý žalúdok,“ vyjadrila sa majiteľka psa. Zviera sa podľa jej slov nevedelo ani hýbať a tri dni ho musela kŕmiť tekutou stravou.

Odporúčané
Týchto 5 leteckých spoločností ti dovolí vziať si domáce zvieratko na palubu. Aké dokumenty potrebuješ a koľko to stojí? Týchto 5 leteckých spoločností ti dovolí vziať si domáce zvieratko na palubu. Aké dokumenty potrebuješ a koľko to stojí? 12. mája 2023, 13:30

Čin polícia vyhodnotila ako priestupok proti ochrane zvierat a prípad odovzdala regionálnej veterinárnej a potravinovej správe v Bratislave. Neďaleko od miesta, kde bola nástraha so žiletkou pohodená, sa nachádza aj materská škola.

Domov
Zdieľať
Diskusia