Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2019, 9:35
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Známy český fotograf splodil dieťa s vlastnou dcérou. Prezidentom ocenený umelec sa k incestu sám priznal

NEWS DIEŤA
Uložiť Uložené

Povestný milovník žien už oplodnil množstvo žien. Okrem toho aj svoju dcéru, do ktorej sa zamiloval.

Významný 84-ročný český fotograf Jan Saudek je známy tým, že počas svojho života mal v posteli nespočetné množstvo mileniek. Umelec sa dokonca priznal, že medzi nimi bola aj vlastná dcéra Karolína.

Z incestu malo byť dokonca splodené dieťa. Karolína sa však rozhodla podstúpiť umelé prerušenie tehotenstva aj napriek tomu, že Saudek by si dieťa vraj nemal problém nechať, informuje portál Topky.sk.

„Ja som ju stretol po mnohých rokoch. Po smrti jej matky som ju totiž úplne stratil. Neviem, čo sa s ňou stalo. Čakal som, že to bude vysoké štíhle dievča a bude chodiť na univerzitu. A zrazu som stretol opileckú sopľaňu, sprostú, bez schopnosti sa vyjadrovať. No, ale to puto krvi, zamiloval som sa beznádejne,” prezradil Saudek.

Odporúčané
Incestný vzťah s matkou a posadnutosť panenskou blanou spustili v mladom Michaelovi chuť vraždiť Incestný vzťah s matkou a posadnutosť panenskou blanou spustili v mladom Michaelovi chuť vraždiť 14. júla 2019, 13:09

Renomovaný ateliérový fotograf priznal ich pomer už v knihe Saudek na útěku. Známy Čech odjakživa miluje ženské telo či vzťahy medzi ženami a mužmi, a práve tieto segmenty najčastejšie vyobrazuje vo svojich dielach.

Známy český fotograf splodil dieťa s vlastnou dcérou. Prezidentom ocenený umelec sa k incestu sám priznal
Zdroj: Michal Svítok/TASR

„Ja som Karolínu veľmi miloval. Ona mňa nie. Keď žena miluje, tak to dieťa chce za každú cenu udržať. Pretože to je kus človeka, ktorého milovala. Ona vie, že láska prejde. Ale tá k dieťaťu zostane,” komentuje Saudek rozhodnutie jeho dcéry ísť na potrat.


„Je mi veľmi ľúto, že na tú interrupciu šla,” dodáva fotograf, ktorý počas svojej kariéry získal francúzsky Rad umenia a literatúry či vyznamenanie Artis Bohemiae Amicis od ministra kultúry. Koncom októbra tohto roka mu dokonca český prezident Miloš Zeman udelil Medailu Za zásluhy 1. stupňa.

Aj napriek tomu, že ide o skutočne uznávaného umelca, na svojom konte má množstvo škandálov. Saudek dokonca dodnes ani sám netuší, koľko detí vlastne so svojimi milenkami splodil.

Domov
Zdieľať
Diskusia