Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2015, 17:54
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Chris Pratt uteká pred krvilačným dinosaurom v Jurassic World

FILMY A SERIÁLY DINOSAURI
Uložiť Uložené

Bude z toho letný hit, alebo len ďalší nepodarený sequel vyrobený po 20 rokoch po poslednom diele?

O Jurskom Svete toho už veľa nenakecáme, ak vás teda nechceme zbytočne naťahovať. Príbeh sa posunie o 22 rokov po trojke, miesto praktických trikov uvidíme asi len CGI a nastane 99% výmena hercov. Pokračovanie kultového príbehu sa zatiaľ javí ako typický eye-candy blockbuster, ktorý však v skúške časom pravdepodobne neobstojí, rovnako, ako drvivá väčšina remakov/pokračovaní/spin-off atď. vyrobených desiatky rokov po uvedení posledného, respektíve originálneho filmu len za účelom zarobiť. Snáď sa ale mýlim. Snáď. 

Steven Spielberg
 je v roli producenta, ale režíruje Colin Trevorow, ktorý toho za sebou nemá takmer vôbec nič. 22 rokov bude deliť prvý Jurský Park od Jurského Sveta a presne taký istý čas bude oddeľovať príbeh týchto dvoch filmov. Nejde sa remakeovať a ani rebootovať. Dočkáme sa niečoho ako v Transformers IV, teda nový príbeh, ale známy svet. Nemusíte sa teda báť, že sa budú ignorovať udalosti predošlých filmov. Geneticky upravené monštrum sa vymkne spod kontroly a park plný dinosaurov bude opäť narušený. Tentokrát je problém o to väčší, keďže sa na vyhynuté živočíchy chodia denno-denne pozerať stovky až tisícky ľudí. Koristi preto bude dosť. Zahrajú si Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) ktorý sa v Hollywoode asi nadobro usadí v Áčkových filmoch, Bryce Dallas Howard (50/50) a deti Ty Sympkins a Nick Robinson. V kinách si Jurský svet užijeme už 11. júna 2015. Viac informácií tu.

Dnešný TV Spot plný nových záberov

Chris Pratt uteká pred krvilačným dinosaurom v Jurassic World
Domov
Zdieľať
Diskusia