Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2016, 13:48
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Warner nie je spokojné so Suicide Squad a nariadilo dotáčky. Chcú vo filme viac humoru?

FILMY A SERIÁLY BATMAN DC DC KOMIKSOVKY JARED LETO
Uložiť Uložené

Prečo sa Warner Bros. rozhodlo nakrútiť na vysoké náklady niektoré scény ešte raz len štyri mesiace pred premiérou?

Warner sa rozhodlo, že snímku chce urobiť ešte atraktívnejšiu, a preto nariadilo pretáčky za účelom pridania väčšieho množstva humoru, ako bolo pôvodne plánované. Nakrúcanie dodatočných scén je ale takto krátko pred premiérou (5. august 2016) nelacnou záležitosťou, no štúdio komiksovke očividne dostatočne dôveruje. V Suicide Squad neuvidíme klasický boj „dobra“ a zla, no film údajne otvorí cestu ďalším snímkam, zoznámi nás s vedľajšími postavami a záporákmi a tak ďalej. Bude sa riešiť aj Batman, no väčšina z nás sa aj tak najviac teší na Jokera a jeho manipulatívne hry.V hlaných rolách uvidíme Jareda Leta ako Jokera, Willa Smitha v úlohe Deadshota, Margot Robbie si na seba oblečie kostým Harley Quinn, Jim Parrack by zase mal stvárniť Deathstroka a Jay Courtney sa nám predstaví ako Digger Harkness aka Captain Boomerang. Veliť im bude Amanda Waller, ktorú stvárni Viola Davis a spolu sa budú snažiť zmocniť Enchantress v podaní Cary Delevingne. 

Predstaviteľ jedného z najikonickejších záporákov vôbec, Jared Leto, sa nedávno vyjadril, že v tejto snímke sa pokúsil predefinovať Jokera. Samozrejme, v rámci možností a s ohľadom na históriu, ktorú princ zločinu začal písať už pred neuveriteľnými 75 rokmi. „Musí vám byť od začiatku jasné, že robíte niečo odlišné, že k tomu pristupujete inak. Človek musí niektoré veci robiť podľa seba a je jedno či ide o skladateľa, ktorý pracuje na kuse hudby vytvorenej pred 100 rokmi alebo o herca na javisku hrajúceho vlastnú verziu Hamleta. V niektorých prípadoch je naozaj zaujímavé postavy predefinovať. Sú veci, ktoré sú závažné, no zároveň vzrušujúce. A Joker je jedným z nich.“ Podľa nás sa Leto vybral rozumnou cestou, keďže kopírovať predchádzajúce filmové verzie tohto záporáka by nemuselo dopadnúť dobre. Takto máme možnosť zamilovať na tejto postave opäť niečo iné a nové. Tak už ho stále toľko neporovnávajte s Heathom Ledgerom prosím vás.

Domov
Zdieľať
Diskusia