Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2016, 14:12
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Objaví sa Lex Luthor po BvS aj v pripravovanej Justice League?

FILMY A SERIÁLY DC DC KOMIKSOVKY JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Natáčanie Justice League od Zacka Snydera je už v plnom prúde.

Od premiéry marcovej komiksovky od DC, Batman v Superman: Dawn of Justice, ubehli už vyše dva mesiace a pomaly sa blížime k vysoko očakávanému Suicide Squad, ktoré sa predstaví už tento august. Zatiaľ vieme, že prvé ohlasy boli vynikajúce a snáď budeme mať rovnaký názor aj my. Na rok 2017 si DC naplánovalo rovno dva projekty, pričom v prvom sa chystá venovať sólovke Wonder Woman a druhým bude slávna Justice League. Do nej sa vráti Ben Affleck v role Batmana rovnako so Supermanom (Henry Cavill) a Wonder Woman (Gal Gadot). Popri nich sa objavia aj The Flash (Ezra Miller), Aquaman (Jason Momoa) a Cyborg (Ray Fisher). Otázkou však zostáva, či sa k hrdinom v snímke postaví aj Lex Luthor (Jesse Eisenberg), ktorý na konci BvS skončil za mrežami. 

Nakrúcanie sa v Anglicku už začalo a áno, Jesse Eisenberg si svoju rolu zopakuje. Herec však povedal, že súčasťou natáčania zatiaľ nebol a detaily ohľadom príbehu alebo jeho postavy vyzradiť nemôže. Medzi lokácie sa zaradil aj prekrásny Island a Londýn a z pôvodného plánu nakrútiť oba diely Justice League naraz sa odstúpilo a tvorcovia sa rozhodli pracovať na nich postupne. Prvá časť premiéruje až 17. novembra 2017, takže si budeme musieť ešte počkať. 

Objaví sa Lex Luthor po BvS aj v pripravovanej Justice League?
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia