Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2016, 17:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Súťaž: Vyhraj 40 vstupov na predpremiéru očakávanej animovanej komédie Sausage Party

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ponúkame 20 lístkov pre dve osoby na slávnostnú predpremiéru Rogenovej komédie Buchty a klobásy.

Už dlhšie sme tu nemali súťaž, že? Aby sme dohnali zameškané, ponúkame rovno 20 lístkov na predpremiéru Sausage Party, alebo ak chcete, Buchty a klobásy. Každý z týchto lístkov je pritom pre dve osoby, takže dokopy vás dostaneme do sály štyridsiatich. Výhercovia si lístky už tradične môžu prevziať v Zóne by Refresher, ozveme sa im prostredníctvom facebookovej správy na našej stránke, respektíve im lajkneme komentár, aby si boli istí, že sa lístky dostanú do správnych rúk. Poprosíme vás, aby ste nám udali meno, aké máte aj na občianskom preukaze v prípade, že sa na facebooku voláte Jedno očko, baraní roh a tak ďalej. A čo musíte urobiť, aby ste boli zapojení do žrebovania? Zodpovedať na jednoduchú otázku: Kto je duchovným otcom snímky Sausage Party a zároveň jeden z hlasov, ktoré budeme počuť v kinách? PS: Ide o obľúbeného a známeho komediálneho herca.


Vaše odpovede píšte do komentárov na facebookovom odkaze tu, aby sme sa tak ľahšie mohli dopátrať k výhercom.

Za pozvánky ďakujeme distribútorovi Itafilm, ktorý bol tak rozumný a nechal film bežať v originálnom znení a titulkami, za čo sme im všetci nesmierne vďační. Predpremiéra sa koná v Cinemax Bratislava (sála F), v obchodnom centre Bory o 19.00 v dátume 9. augusta 2016. Súťaž vyhodnotíme zajtra na obed.

Domov
Zdieľať
Diskusia