Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2016, 14:12
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ghost in the Shell so Scarlett Johansson bude mať s japonským anime spoločného viac než dosť. Presvedčte sa v parádnom videu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér Rupert Sanders sa aj napriek mnohým pochybovačom a neprajníkom snaží vytvoriť kvalitnú adaptáciu slávneho anime.

Slávna japonská manga Ghost in the Shell, ktorá sa už o niekoľko mesiacov dočká svojej rovnomennej hranej verzie so Scarlett Johansson v hlavnej úlohe, to rozhodne nemá jednoduché. Mnohí skalní fanúšikovia anime totiž celý projekt absolútne odcudzujú, pričom sú dokonca presvedčení o tom, že režisér Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) túto adaptáciu iba zbytočne pošpiní a pokazí. Ako to nakoniec dopadne, v týchto chvíľach ešte netušíme, Sandersova snaha o priblíženie sa originálu je však poriadne evidentná, čo dal, koniec koncov, najavo aj niektorými scénami z predchádzajúcich ukážok. Tie sú občas na nerozoznanie od  predlohy. Pod textom tak nájdete práve takéto porovnanie, ktoré sa sústredí na podobnosti medzi známym anime a nedávno zverejneným trailerom. Na záver už iba pripomenieme, že premiéra snímky je u nás naplánovaná na 30. marca 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia