Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2017, 15:23
Čas čítania 0:00
Martina D.

Francúzska, skvelo vyzerajúca komédia ukazuje, ako si bude Omar Sy viesť v role otca, do ktorej je nečakane hodený

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máte radi tie francúzske filmy, pri ktorých neviete, či sa smiať alebo plakať? Two Is A Family môže byť práve pre vás.

Francúzska produkčná spoločnosť SND spolu s Vendome Production a Mars film sa rozhodli pre natočenie remaku úspešného španielskeho filmu Instructions Not Included z roku 2013. Na režisérsku stoličku zasadol Hugo Gelin, od ktorého môžete poznať napríklad portugalsko-francúzsku komédiu Zlatá klietka. Nová verzia bude mať názov Two Is A Family a podľa tvorcov zožne veľký úspech.

Francúzska, skvelo vyzerajúca komédia ukazuje, ako si bude Omar Sy viesť v role otca, do ktorej je nečakane hodený
Zdroj: Mars films

„Pri čítaní scenára sme okamžite vedeli, že máme instantnú klasiku. Niet lepšieho pocitu, ako nájsť drahokam, vyleštiť ho a priviezť ho spať na obrazovky. A je to ešte lepšie, keď to navyše ponúka aj príležitosť obnoviť plodnú spoluprácu s partnermi Mars Films a SND,“ komentoval svoje nadšenie z filmu CEO Vendome Production, Phillippe Rousselet.

Do hlavnej úlohy bol obsadený Omar Sy a z traileru je jasné, že pôjde o snímku nabitú emóciami a úprimným smiechom. Sy tu stvárni bezstarostného Samuela, muža, ktorý si žije svoj vysnívaný život bez záväzkov na slnečnej francúzskej riviére. Jedného dňa sa objaví jeho ex Clémence Poésy (ktorú si môžete pamätať z Harryho Pottera 4) a obráti mu život hore nohami. Samuel má totiž zrazu na krku malé dieťa. Nový prírastok do života sa mu nepozdáva, a tak sa vydá do Londýna vrátiť dievčatko mame. Tú však nenájde a nakoniec sa v Londýne usadí. Nájde si prácu ako kaskadér v televíznej šou a postupne sa stane milujúcim a nekonvenčným otcom. Obzvlášť Omar Sy ako začínajúci otec so sebou prináša veľký potenciál pre pobavenie diváka. Situácia sa ale opäť skomplikuje, keď sa na scénu vráti mama dievčatka. Dcéru si zahrala malá Gloria Colston a táto rola je jej filmovým debutom. Na premiéru Two Is A Family sa môžete tešiť už 23. februára.

Domov
Zdieľať
Diskusia