Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 8:19
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Black Panther sľubuje odlišný tón, tvrdý mocenský boj aj stret Pantherov. Pripomeňte si snímku obrázkami zo včerajšieho traileru

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prostredie Wakandy bude popri ostatných MCU projektoch naozaj vítanou zmenou. Nám teda ostáva už iba dúfať, že sa Pantherova sólovka vydarí čo najviac.

Včerajšie zverejnenie traileru pre očakávanú sólovku Black Panthera nás síce mierne prekvapilo, no na strane druhej aj naozaj potešilo. Po dlhšej odmlke sme totiž dostali hromadu nových záberov a spolu s nimi aj prísľub tvrdého boja o pozíciu kráľa Wakandy. Navyše, spojenie africkej kultúry s vyspelými technológiami pôsobí stále neuveriteľne lákavo. Aj preto si dnes túto komiksovku pripomenieme prostredníctvom obrázkov priamo z ukážky, na ktorých sa nachádza niekoľko ústredných postáv a ďalších výraznejších momentov. Mimoriadnu pozornosť vzbudzuje napríklad súboj dvoch Pantherov. A čo vy? Ktorá scéna najviac utkvela v pamäti vám? Kým sa však definitívne vrhnete na galériu, vedzte, že premiéra snímky je u nás naplánovaná na 15. februára (února) 2018 a pre ďalšie informácie klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia