Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2018, 7:39
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Gangsterku Gotti s Johnom Travoltom kritici zvozili pod čiernu zem. Na Rotten Tomatoes má film 0 percent

FILMY A SERIÁLY 1917
Uložiť Uložené

Vitajte pri ďalších Raňajkách. Čo nové sa udialo vo svete filmu?

Aj dnešné ráno odštartujeme našou rubrikou Raňajky s Filmkultom. Okrem novej adaptácie románu Pet Sematary sa pozrieme aj na novinku Vincenta Cassela a odhalíme vám, kedy sa začne natáčať seriálová adaptácia komiksu Swamp Thing,

Gotti

Gangsterka Gotti s Johnom Travoltom si u kritikov dobré meno neurobila. Odkladaný projekt sa konečne dostal do kín a kritici na ňom nenechali nitku suchú. Na Rotten Tomatoes má 0% s ratingom 2.5. Na druhej strane, divácke ohlasy sú omnoho pozitívnejšie, tí dali snímke slušných 80% s ratingom 4.1.

Aj tak to však značí slušný odpad.

Pet Sematary

Nová adaptácia kultového hororového románu Pet Sematary od Stephena Kinga sa už začala nakrúcať. Na projekt režijne dohliada režisérske duo Kevin Kölsch a Dennis Widmyer (Starry Eyes), ktorí sa pochválili prvou zákulisnou fotografiou na Twitteri.

V hlavných úlohách uvidíme Jasona Clarkea, Amy Seimetz a Johna Lithgowa. Premiéra je stanovená na 5. apríla (duben) 2019.

Gauguin: Voyage to Tahiti

Biografická dráma Gauguin: Voyage to Tahiti nám rozpovie príbeh jedného z najuznávanejších umelov histórie, Paula Gaugina. V snímke budeme sledovať, ako ho znudí vtedajší civilizovaný svet a jeho politické a morálne konvencie.

Odporúčané
Spoza kamier: Ako sa natáčalo 1917 s ilúziou jedného záberu? Prípravy a skúšky trvali dlhšie ako samotné natáčanie Spoza kamier: Ako sa natáčalo 1917 s ilúziou jedného záberu? Prípravy a skúšky trvali dlhšie ako samotné natáčanie 16. februára 2020, 15:09

Sám sa vydá na Tahiti, aby tu našiel novú inšpiráciu. Hlavnú roli si strihne Vincent Cassel. Režíruje Edouard Deluc. Americkí diváci si film budú môcť pozrieť 11. júla (červenec) 2018.

Swamp Thing

Na seriálovú adaptáciu kultovej komiksovej série Swamp Thing dozerá okrem iného aj James Wan, takže pre fanúšikov rozhodne patrí k očakávaným projektom. Prvá klapka by mala padnúť na jeseň tohto roku a samotnej premiéry sa dočkáme v priebehu roka 2019.

Gangsterku Gotti s Johnom Travoltom kritici zvozili pod čiernu zem. Na Rotten Tomatoes má film 0 percent
Zdroj: DC

Like Father

Nenapraviteľná workoholička Rachel (Kristen Bell) sa mala vydávať, ale ženích ju nechal pred oltárom. Na jej svadbe sa však objaví aj jej otec (Kelsey Grammer), ktorého už roky nevidela.

Na svoje medové týždne teda vyrazí s ním. Pokiaľ si však k sebe opäť majú nájsť cestu, musia sa obaja sakramentsky snažiť.

Komédiu Like Father natočila Lauren Miller Rogen a okrem spomenutých hercov uvidíme aj Setha Rogena, Brittany Ross či Zacha Appelmana. Netflix nám snímku doručí 3. augusta (srpen) 2018.

1917

Sam Mendes (Skyfall, Spectre) spojí sily so Stevenom Spielbergom a jeho Amblin Pictures a dodá nám vojnovú drámu 1917. Tá sa bude odohrávať počas prvej svetovej vojny a samotný Mendes sa bude podieľať aj na scenári.

Gangsterku Gotti s Johnom Travoltom kritici zvozili pod čiernu zem. Na Rotten Tomatoes má film 0 percent
Zdroj: Sony / Columbia
Domov
Zdieľať
Diskusia