Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2019, 21:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tatér Eda Sheerana o viac ako 40 kérkach, ktoré spevákovi spravil: Vyzerajú otrasne, prišiel som kvôli nemu o klientov

HUDBA ED SHEERAN
Uložiť Uložené

Umelec stojaci za tetovaniami popovej hviezdy v rozhovore prezradil, aká bola ich spolupráca.

V nedávnom rozhovore tatér Eda Sheerana Kevin Paul prezradil, že ich spolupráca bola najlepšia a zároveň najhoršia vec, čo sa mu v živote prihodila. Pre denník Mirror otvorene priznal, že väčšina tetovaní na tele populárneho speváka vyzerá hrozne, zároveň však dodáva, že rozumie, že sú pre neho jednotlivé obrázky veľmi symbolické a osobné.

Paul prezrádza, že Ed Sheeran a ďalší populárny spevák Harry Styles majú vytetovanú rovnakú animovanú postavičku Pingu, pretože pochádza z rozprávky, ktorú mali radi, keď boli malí. A aj keď im na rovinu povedal, že námet vyzerá ako „hov*o,“ nedali sa presvedčiť a nechali si obrázok zvečniť. 

Odporúčané
Ed Sheeran reaguje na obvinenia z príživníctva a krádeže štýlu od legendy britskej grime scény Ed Sheeran reaguje na obvinenia z príživníctva a krádeže štýlu od legendy britskej grime scény 17. septembra 2019, 9:57

Pôvodne bol tatér rád, že si ho Sheeran vybral, aby mu vytetoval spomienku na vypredaný štadión Wembley v podobe veľkého leva na hrudi. „A nakoniec som skončil tak, že tetujem tučniaka a perníčky na popové hviezdy,“ posťažoval sa Paul. 

Tvrdí, že v tom čase ho veľká časť jeho klientely opustila, otvorili sa mu však iné dvere. Pôvodne vyhrával ceny za kvalitné práce, dnes je tatérom pre celebrity ako Rihanna, Cara Delevingne alebo spomínaný Harry Styles. Kevin Paul v žiadnom prípade neľutuje, aj keď mu Ed Sheeran a jeho požiadavky výrazne zmenili kariéru. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kevin paul (@kevinpaultattoo),

Domov
Zdieľať
Diskusia