Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2019, 12:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Leto skončilo, prichádza Nočná: Piatok v Novej Cvernovke sa bude niesť v znamení techna aj súčasného umenia

Leto skončilo, prichádza Nočná: Piatok v Novej Cvernovke sa bude niesť v znamení techna aj súčasného umenia
HUDBA NOVÁ CVERNOVKA
Uložiť Uložené

Hviezdou ďalšieho vydania bude ukrajinská Djka Nastya Muravyova.

Po letnej prestávke sa do programu kultúrneho centra Nová Cvernovka vracia party Nočná, ktorá so sebou opäť prinesie zvučné mená zahraničných techno DJs.

Party našla svoje stále miesto na  klubovej scéne a vyplnila medzeru medzi bratislavskými podujatiami elektronickej hudby. Nočná nie je len techno party, je to event, ktorý prepája kvalitnú hudbu s vizuálnym umením a premyslenou scénografiou. Tentokrát sa vizuality chopí light dizajnér Jozef Čabo.

Leto skončilo prichádza Nočná: Piatok v Novej Cvernovke sa bude niesť v znamení techna aj súčasného umenia
Leto skončilo prichádza Nočná: Piatok v Novej Cvernovke sa bude niesť v znamení techna aj súčasného umenia

Hviezdou ďalšieho vydania bude  ukrajinská Djka Nastya Muravyova. V svojej tvorbe mixuje postpunkové, coldwave a rockové vplyvy, ktoré mieša s ťažkotonážnou 4/4 štruktúrou, so štipkou breakbeatu, EBM alebo elektra. Dj sety Nastye sú stretom východoeurópskeho chladu kyjevskej party Cxema a rozmarnosti berlínskych technoklubov. Ďalším zahraničným hosťom bude rusko/české duo Fractions, ktorí patria pod krídla nemeckého vydavateľstva Fleisch Records. Predvedú sa v 90 minútovom live sete. Večer otvorí Peal a uzavrie tradične Matwe.

Odporúčané
Nová Cvernovka počas 1. mája presvedčila, že vyrástla na neotrasiteľnú kultúrnu inštitúciu Bratislavy (+ GALÉRIA) Nová Cvernovka počas 1. mája presvedčila, že vyrástla na neotrasiteľnú kultúrnu inštitúciu Bratislavy (+ GALÉRIA) 2. mája 2023, 17:55

Piatok sa bude niesť v znamení techna aj súčasného umenia. Nočná  a medzinárodný festival Biela noc spojili svoje sily, takže vieš, čo máš robiť, keď obehneš všetky stanovištia v meste. Vstupné na Nočnú si môžeš zabezpečiť už v predpredaji.

Domov
Zdieľať
Diskusia