Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2019, 14:08
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hrdinovia z MCU by sa mohli pobiť s X-Men v Avengers 5 alebo 6. Čaká nás Civil War 2 s Bladeom či Wolverinom?

Hrdinovia z MCU by sa mohli pobiť s X-Men v Avengers 5 alebo 6. Čaká nás Civil War 2 s Bladeom či Wolverinom?
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Disney stále neodhalilo, akým štýlom sa mutanti zapoja do MCU.

Mutanti sú súčasťou MCU, aj keď nám ich ešte Kevin Feige a spol. nepredstavili. A možno sa s tým nakoniec poponáhľajú, ak sa definitívne potvrdí, že so Spider-Manom už nemôžu počítať. Tak či onak, mutanti raz do MCU prídu a špekuluje sa, že sa tak stane vo Fáze 5. Možno aj preto je tá štvrtá taká „krátka“. Na oficiálne informácie si, ako inak, budeme musieť počkať (možno sa niečo dozvieme už počas disneyovskej akcie D23 cez víkend), no zdroje blízke Marvelu prišli so zaujímavými špekuláciami už teraz.

Insider, ktorý s touto informáciou prišiel (a taktiež web We Got This Covered) tvrdia, že X-Men sa s Avengermi stretnú v crossoveri pravdepodobne až v 6. Fáze. Malo by ísť o spoločný, veľký Avengers film. Najprv však treba mutantov predstaviť, dať ich dokopy a podobne, čo by sa mohlo začať už vo Fáze 5, pričom v tej 6. by dostali nejaké filmy či  tímovky, až by to celé vyvrcholilo spoločným eventom. 

Odporúčané
Najlepšie športové momenty v roku 2013 Najlepšie športové momenty v roku 2013 28. decembra 2013, 1:02


Možno sa tak dočkáme Avengers: Civil War 2 alebo podobne koncipovaného príbehu. Je jasné, že X-Men sú klaďasi, a tak sa len s Avengermi na niečom nemusia dohodnúť alebo pochopiť. Možností je v tomto prípade veľa, času však málo.

Marvelu totiž ubúdajú ich legendárne postavy (v Endgame prišli o dve najlepšie, ktorých interakcie s Wolverinom a inými mutantmi by boli na nezaplatenie) a rozhodne bude tento trend pokračovať. Nevieme, či Hemsworth bude ako Thor vystupovať aj po Love and Thunder a takisto netušíme, v akom stave bude Hulk. Hawkeye svoju púť ukončí na Disney+ a Black Widow je taktiež po smrti. 

Z pôvodnej šestky nemusí po skončení Fázy 5 ostať nič a to by bol naozaj smutný pohľad. Obzvlášť, keby na rad nastúpili X-Men a najstarším Avengerom, s akým by jednali, by bol Doctor Strange... 

Odporúčané
Beyoncé si užíva atrakcie v zábavnom parku v novom klipe Beyoncé si užíva atrakcie v zábavnom parku v novom klipe 16. decembra 2013, 22:27

Marvel najprv musí v MCU zostaviť New Avengers. Pôvodne sa údajne plánoval aj veľký záporák v podobe Normana Osborna, no keďže situácia so Spideym je, aká je, je možné, sa budúcnosť MCU v posledných týždňoch výrazne zmenila a meniť bude aj naďalej. Konflikt X-Men a Avengers je však prakticky nevyhnutný.

Čím skôr sa stane, tým skôr sa môžu následne ich vzťahy vyvíjať, prehlbovať a naberať na dynamike kvôli úvodným stretom a nepokojom. Určite by to do MCU vnieslo množstvo sviežeho vetra pred tým, než by predstavili ďalšieho obrovského záporáka na úrovni Thanosa.

Domov
Zdieľať
Diskusia