Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2019, 16:18
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Predstaviteľ Saula potvrdzuje celovečerný film Breaking Bad. Nechápe, ako to dokázali natočiť v tajnosti

Predstaviteľ Saula potvrdzuje celovečerný film Breaking Bad. Nechápe, ako to dokázali natočiť v tajnosti
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY BREAKING BAD
Uložiť Uložené

Bob Odenkirk aplauduje šikovnosti tvorcov, ktorí potajomky dokázali natočiť film z univerza Breaking Bad.

Celovečerný film Breaking Bad je akýmsi verejným tajomstvom. Tvorcovia, herci ani stanica AMC či Netflix o ňom zatiaľ nepovedali ani slovo, ale verí sa, že už bol natočený (na rovnakých miestach ako seriál). Premiérovať by mal budúci rok (na stanici AMC a Netflixe) a špekuluje sa, že sa zameria na Jesseho Pinkamana (Aaron Paul) a pokračovanie jeho príbehu po finálnej epizóde. Nič však nie je potvrdené, a my tak musíme čakať a dúfať, že nás konečne niekto vytiahne z tmy. 

Čiastočne tak robí Bob Odenkirk v rozhovore pre The Hollywood Reporter. Ten si zahral (a stále hrá) Saula. Ťažko povedať, či sa v snímke objaví, no evidentne o jej existencii vie. V spomínanom rozhovore taktiež v krátkosti hovorí o Better Call Saul, takže fanúšikovia seriálu by mali klikať na modrý odkaz vyššie.

Neviem, koľko toho ľudia vedia. Nechce sa mi uveriť tomu, že sa nevie o tom, že sa to natočilo. Oni to fakt spravili. Chápete ma? Ako to stále môže byť tajomstvom? Očividne však je. Urobili skvelú prácu s udržiavaním tajomstiev.

Tak či onak, po 7 rokoch sa zrejme konečne dočkáme ukončenia príbehu Jesseho. Stále nie je isté, že Walter zomrel, no všeobecne sa s tým počíta. A ak aj bude súčasťou snímky, pravdepodobne sa nevyhneme flashbackom. Stále však hovoríme len o špekuláciách. Jedinou istotou je, že film Breaking Bad skutočne vznikne. Dovtedy daj šancu prequelovému seriálu Better Call Sall, ktorý je jednoducho geniálny.

Odporúčané
Dizajn a technológia v poradí tretieho Maxa Paynea Dizajn a technológia v poradí tretieho Maxa Paynea 18. novembra 2011, 11:16
Domov
Zdieľať
Diskusia