Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2019, 13:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Plus-size modelka Ashley Graham spustila lavínu pozitívnych a ďakovných reakcií za zdieľanie detailu tehotenských strií

REFRESHER
Uložiť Uložené

Každá žena by mala byť na svoje telo hrdá a aj poznačenie niektorých partií tehotenstvom považovať za požehnanie.

Plus-size modelka Ashley Graham nedávno oznámila, že je tehotná. Následne sa rozhodla zdieľať nielen klasické upravené fotky s rastúcim bruškom, ale jeden veľmi reálny záber – detail na tehotenské strie s cieľom zvýšiť sebadôveru žien nespokojných so svojim telom.

Sprievodným komentárom „rovnaká, len trochu iná“ dáva na známosť, že nezáleží na tom, ako sa niektoré ženské partie ženy deviatich mesiacov v očakávaní zmenia, každá dáma je krásna. 

Odporúčané
Slovenská plus-size modelka fotí pre ASOS, na svoje telo je pyšná. O Bronine krivky majú záujem aj v New Yorku Slovenská plus-size modelka fotí pre ASOS, na svoje telo je pyšná. O Bronine krivky majú záujem aj v New Yorku 7. februára 2019, 17:01

Okamžite spustila obrovskú lavínu pozitívnych komentárov apelujúcich na to, že je dôležité aj na sociálnych sieťach zdielať realitu presne tak, ako naozaj vyzerá. Obzvlášť v dobe, kedy veľa používateľov, vrátane modeliek, rado realitu aspoň trochu vo svoj prospech skresľuje. 

Rovnako jej ďakujú ženy, ktoré sa doteraz necítili spokojné s tým, aké stopy na ich tele tehotenstvo zanechalo. Niektoré komentátorky dokonca priznávajú, že ich táto fotografia Ashley dohnala k slzám. Ako vo všetkých prípadoch verejných, aj tu sa našli odporcovia, ktorí tvrdia, že toto naozaj nebolo nutné. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

same same but a little different

Príspevok, ktorý zdieľa A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham),

Domov
Zdieľať
Diskusia