Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2019, 9:19
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Streamer sa zabudol odhlásiť z Twitchu a začal masturbovať. Od hanby si zmazal všetky účty na sociálnych sieťach

TECH TWITCH
Uložiť Uložené

Zľahla sa po ňom zem.

Hotová nočná mora pre človeka, ktorý sa živí streamovaním videí na internete. Hráč s prezývkou MMDStudios si nedal pozor a pred tým, ako sa pustil do intímnej chvíľky, sa zabudol odhlásiť z Twitchu. Webkamera celý incident zaznamenala a katastrofa bola na svete, píše Dexerto.

Odporúčané
Fotia sa polonahé, robia zvrátenosti a vytvárajú dokonalý obsah pre pedofilov. Kto sú eGirls? Fotia sa polonahé, robia zvrátenosti a vytvárajú dokonalý obsah pre pedofilov. Kto sú eGirls? 25. júla 2019, 17:29

Mladík sa rozhodol situáciu nezachraňovať a zvolil iné, celkom pochopiteľné riešenie – zmazal všetky účty na sociálnych sieťach vrátane Twitchu. Neostalo po ňom ani stopy. Video pritom nebolo príliš dlhé, malo len 25 sekúnd.

Na Twitchi sa dejú zaujímavé veci, a to nielen vtedy, keď sa zabudne vypnúť kamera. Nedávno sme písali o streamerke, ktorá sa k svojej mačke zachovala neadekvátne. Kráčala jej po stole a ona, keďže nechcela byť počas hrania vyrušovaná, odhodila mačku za chrbát. Koncom minulého roka zas streamera vyrušila jeho priateľka. Chcela, aby prestal hrať. Ten ju za to napadol.

Domov
Zdieľať
Diskusia