Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2019, 19:57
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

NASA predstavila interaktívny web, kde zažiješ celé pristátie na Mesiaci. Konšpirátorom tak nedáva šancu

ZAUJÍMAVOSTI NASA
Uložiť Uložené

Niektorí ľudia neveria pristátiu na Mesiac ani v dnešnej dobe.

Aj v dnešnej dobe sú niektorí ľudia stále schopní pochybovať o tom, že sa ľudská noha dotkla Mesiaca. S konšpirátormi NASA bojuje už dlhé desaťročia a neustále publikuje nové a nové materiály z misie Apollo 11, no pochybujúci ľudia stále nie sú presvedčení.

Tentokrát však uzrela svetlo sveta webstránka Apollo In Real Time od NASA, kde si môžeš celú misiu prehrať – od minúty pred štartom cez štart, pristátie na Mesiaci, pobyt v lunárnom module až po návrat späť na Zem.

Nielenže sú k dispozícii záznamy zo všetkých možných kamier, no pustiť si môžeš tiež audionahrávky počas celej misie, prečítať transkript komunikácie s vesmírnym centrom v Houstone a zistiť napríklad aj to, kedy Neil Armstrong ponúkol ostatným astronautom žuvačku.


Obrovský projekt ti tak dokonale priblíži celú cestu na Mesiac a vďaka NASA si vzrušujúci úspech ľudstva môžeš prežiť aj ty sám.

NASA predstavila interaktívny web, kde zažiješ celé pristátie na Mesiaci. Konšpirátorov tak odzbrojuje od všetkých argumentov
NASA predstavila interaktívny web, kde zažiješ celé pristátie na Mesiaci. Konšpirátorov tak odzbrojuje od všetkých argumentov
Domov
Zdieľať
Diskusia