Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2019, 16:17
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Majú Fekišovce konkurenciu? Zasadnutie v Belej nad Cirochou baví internet bizarnými argumentmi zástupkyne starostu

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Keľo ľudzi chodzi čitac?

Určite si dobre spomínaš na nesmrteľné video zo zasadnutia poslancov obce Fekišovce, kde sa po voľbách miesta starostka rozohnila na adresu miestneho zastupiteľstva. Obec pri Michalovciach má však teraz vážnu konkurenciu.

Odporúčané
Vtipné reakcie na Fekišovce neutíchajú. Pripája sa Zlobor, Studenková aj politici Vtipné reakcie na Fekišovce neutíchajú. Pripája sa Zlobor, Studenková aj politici 11. januára 2019, 14:34


Na internete sa totiž zjavilo video zo zasadnutia v Belej nad Cirochou (obec vedľa Sniny, pri ukrajinských hraniciach), kde starosta, jeho zástupkyňa a miestni poslanci diskutujú možnosť zavedenia knižnice a nakúpenie kníh.

Video je natoľko bizarné, že si ho ani netrúfame opísať, a radšej necháme teba, aby si objavil bizarné argumenty zástupkyne starostu ako: „Keľo ľudzi chodzi čitac?“ Vo videu padne aj niekoľko dobrých a rozumných argumentov, no prvé minúty, kedy je pri slove najmä zástupkyňa starostu, podľa SME Margaréta Šimonová za SNS, sa rozhodne oplatí pozrieť.

Domov
Zdieľať
Diskusia