Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2019, 15:14
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Na novú horskú dráhu Harryho Pottera sa čaká aj 10 hodín. Atrakcia sa budovala až dva roky

ZAUJÍMAVOSTI HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Na Floride vzniklo ďalšie magické divadlo.

Fanúšikovia sveta Harryho Pottera majú ďalší dôvod na oslavu – v Universal Studios na Floride sa totiž otvorila nová atrakcia súvisiaca s týmto magickým svetom a jej obľúbenosť potvrdila skutočnosť, že sa na ňu už hodinu po otvorení vytvorila rada s čakacou dobou vyše 10 hodín.

Reč je o vzrušujúcej horskej dráhe, ktorá každým kúskom pripomína kúzelnú ságu o mladom čarodejníkovi. Vozíky dráhy sú nadizajnované ako sajdkáry Hagridovej legendárnej motorky a samotná cesta po koľajniciach pripomína let popri majestátnych múroch Rokfortu.

Atrakcia si okamžite získala tak veľkú popularitu, že 10-hodinový rad dokonca upchal niektoré z uličiek celého zábavného parku a turistov, ktorí si prišli pozrieť napríklad dedinku Rokville, museli presmerovať iným smerom.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Debbie's Villas (@debbiesvillas),

Park však zareagoval veľmi rýchlo a do obehu spustil funkciu svojej aplikácie, vďaka ktorej sa dokážu zapísať do virtuálneho radu a keď príde čas na ich jazdu v magickej motorke, príde im upozornenie. Absurdný 10-hodinový rad sa tak po pár dňoch rozpustil, no obľúbenosť novej horskej dráhy v žiadnom prípade nepadla.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremiah Christopher (@jeremiahc),

Domov
Zdieľať
Diskusia