Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2019, 7:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Fobia Kid má veľké plány s cashflow, je hlas Československa v dobe, kde sú všetci v mäkkí. Počúvaj fajčiarsku hymnu

HUDBA FOBIA KID
Uložiť Uložené

Najväčší pankáč v českom a slovenskom rape vydáva ďalšie pokračovanie zo série Kultúrny Šok.

Fobia Kid od albumu Garáž každý piatok a sobotu obieha snáď všetky slovenské kluby, v ktorých kedy hral rap. Užíva si život pankáča v rape, popri tom však nezabúda ani na fanúšikov na YouTube očakávajúcich novú tvorbu. Vytvoril preto sériu Kultúrny Šok, v rámci ktorej občas v pondelok vydá nový track, občas aj s videoklipom.

Už sme sa takto dočkali troch skladieb a teraz máme možnosť počuť štvrtú. Tá dostáva názov CMVM. Túto skratku rozlúštiš po pár sekundách a hneď ti bude jasné, že Fobia Kid je vášnivým fajčiarom. Aj on začína s hudbou ešte viac experimentovať a na svoje si podľa očakávaní prídu výhradne zástancovia novej vlny. 

Vo videoklipe vidíme aj chalanov z ConspiracyFlat, ktorí sa postarali o tvorbu hudobnej produkcie a samotný reprezent vizuál pochádza z dielne Tibora Kunu. Kultúrny Šok podľa všetkého ešte nie je na konci, a tak na nás pravdepodobne ešte čakajú ďalšie veci. 

Domov
Zdieľať
Diskusia