Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2019, 11:10
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Fanúšikovia Game of Thrones v petícii žiadajú, aby sa znova natočila finálna séria. Tvorcovia sú vraj nekompetentní

Fanúšikovia Game of Thrones v petícii žiadajú, aby sa znova natočila finálna séria. Tvorcovia sú vraj nekompetentní
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES PETÍCIA
Uložiť Uložené

Pridáš svoj podpis aj ty?

David Benioff a D. B. Weiss sa ukázali ako žalostne nekompetentní v momente, kedy už nemajú žiaden zdrojový materiál (knižná predloha), ktorý by mohli využiť. Tento seriál si zaslúži finálnu sériu, ktorá dáva zmysel“ napísal na úvod petície niekdajší fanúšik Game of Thrones Dylan D.

Tá zbiera podpisy nespokojných divákov ohromujúcou rýchlosťou a každú sekundu naberá na sile. V čase písania tohto článku sa pod petíciu podpísalo už takmer 300 000 ľudí z celého sveta.

Nespokojnosť divákov možno pozorovať aj prostredníctvom portálu Rotten Tomatoes, kde je 8. séria označovaná za najhoršiu zo všetkých, pričom jej predposledná časť obdržala chabých 47 % a stala sa najmenej obľúbenej epizódou v rámci celej histórie Game of Thrones.

Petícia za remake 8. série Game of Thrones: Nahnevaní fanúšikovia zbierajú podpisy a kritizujú tvorcov
Petícia za remake 8. série Game of Thrones: Nahnevaní fanúšikovia zbierajú podpisy a kritizujú tvorcov Zdroj: HBO

5. časť 8. série s názvom The Bells sa postarala o úmrtie nenávidenej Cersei pomerne neuspokojivým spôsobom, ale divákov všeobecne najviac rozzúril prerod Daenerys na takzvanú Mad Queen (o ňom sa viac dočítaš tu). Náznakov, že sa Dany časom zmení na Šialenú kráľovnú, bolo hneď niekoľko, no množstvo divákov malo pocit, že išlo o príliš urýchlenú zmenu.

Udalosti z predposlednej epizódy finále už z našej hlavy však nikdy nezmažeme a pokiaľ vyššie priloženej petícii HBO nevyhovie (čo je vysoko pravdepodobné), budeme sa musieť jednoducho zmieriť so záverom, ktorý nám ponúkli showrunneri David Benioff a D. B. Weiss. Alebo si teda stále môžeme počkať na knižné ukončenie Georgea R. R. Martina. Nezabudni na to, že posledná epizóda na HBO dorazí 20. mája (květen).

Anketa:
Považuješ prerod Daenerys na Mad Queen za urýchlený?
Áno
Nie
Áno
73 %
2853 Hlasov
Nie
27 %
1060 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia