Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2019, 15:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C nakladá účastníkom talentových show, Speezyho volajú nový Terminátor. Počúvaj remix na Finesy

HUDBA MAJK SPIRIT PIL C
Uložiť Uložené

Zatiaľ čo si Pil C užíva dovolenku v Amerike, Majk Spirit vydáva ich spoločný remix na track z albumu Nie som tu náhodou.

 

Ešte v prvej polovici marca Pil C na svojom Instagrame púšťal fanúšikom krátku ukážku novej skladby. Dnes už vieme, že išlo o slohu pre Majka Spirita, ktorý ho zavolal na remix tracku Finesy z jeho najnovšieho sóla Nie som tu náhodou. Ako pravdepodobne vieš, Speezy si pôvodne na tento projekt nezavolal žiadneho rapera, čo teraz napravil týmto spôsobom. 

Pil C v skladbe v negatívnom význame spomína „produkty Chart Show,“ čím poukazuje na interpretov, ktorí vychádzajú z televíznych talentových súťaží. Tí si najčastejšie myslia, že majú o slávu postarané a či ide o niekoho konkrétneho, zatiaľ nevieme. 

Zároveň ešte oficiálne potvrdzuje aj to, že v roku 2019 naozaj vydá tretí sólový album, ktorý je podľa všetkých dostupných informácií a indícií už v procese príprav. Po návrate zo Spojených štátov sa teda zavrie do štúdia a po lete môžeš očakávať ďalší plnohodnotný projekt. 

Odporúčané
Separ a Majk Spirit zdieľajú rovnaké krstné meno aj vlastnosti. Sú narodení pod šťastnou hviezdou a majú talent Separ a Majk Spirit zdieľajú rovnaké krstné meno aj vlastnosti. Sú narodení pod šťastnou hviezdou a majú talent 28. apríla 2019, 18:57
Domov
Zdieľať
Diskusia