Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2019, 17:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Po Momovi pridáva kérku na tvár aj Sergei Barracuda. Dal si vytetovať hlavu hada

HUDBA TETOVANIE
Uložiť Uložené

Raper z Ostravy je známym milovníkom tetovaní a teraz prekvapuje ďalším. Čo podľa teba znamená?

Len pred pár dňami pobúril slovenskú verejnosť raper Momo so svojím novým tetovaním na hlave, ktoré vyvolalo búrlivú diskusiu hlavne kvôli výstrednosti samotného výsledku. Jeho veľký farebný drak má symbolizovať odvahu a ďalšie vlastnosti, ktoré ho vraj vystihujú. Teraz sa o slovo s novým tetovaním hlási aj ostravský raper Sergei Barracuda, ktorý si dal na líce zvečniť hlavu hada. 

Člen Azurit Kingdom je milovníkom tetovaní, takže sa v jeho prípade novému prírastku nečudujeme. Hlavu mu zdobí už viacero farebných kúskov a ani on pravdepodobne neráta s tým, že by ešte niekedy musel ísť na pracovný pohovor.

Do komentárov nám pokojne napíš, čo podľa teba nová kérka Sergeia Barracudu symbolizuje a my ho zatiaľ s touto otázkou oslovíme osobne. Samozrejme, platí, že nie každé tetovanie musí mať nutne aj skrytý význam, no v prípade zvieracích motívov tomu tak najčastejšie je. 

Po Momovi pridáva kérku na tvár aj Sergei Barracuda. Dal si vytetovať hlavu hada
Domov
Zdieľať
Diskusia