Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2019, 11:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Poslednými dňami otriasal súboj Vémolu proti Véghovi a Expl0iteda proti Gogovi

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Uplynulých pár dní to opäť žilo nielen na Slovensku a ty sa už pohodlne usaď a vychunaj si najnovšie Freshnews.

Ako každú stredu o 18:00, aj dnes uzreli svetlo sveta nové Freshnews, v rámci ktorých mapujeme aktuálne dianie. Z hudby prekvapili Ektor a Yzomandias so spoločnou skladbou, ale aj Boy Wonder, ktorý sa s novým videoklipom bude uchádzať o titul najlepšieho vizuálu roka. 

Posledé dni sa diskutuje aj o odchode Karlosa Vémolu z organizácie XFN. Dôvodom majú byť finančné nezhody s vedením, ktoré do dnešného dňa nemali žiadne vysvetlenie. Už vieme, že sa môžeme vďaka jeho prestupu do Oktagonu tešiť na očakávaný zápas s Attilom Véghom, čo športových fanúšikov teší na celom Vémolovom konflikte najviac. 

Vo Freshnews v podaní Krištofa a Petry sa však dozvieš aj čosi viac o Grammy, víťazke českej Miss a filmovom svete. Na záver sme si ešte pre teba pripravili aj krátky zostrih z našej návštevy natáčania Dalybovho videoklipu, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta o pár týždňov. Už teraz sa však dozvieš zopár pikošiek a aspoň budeš vedieť, čo ťa približne čaká. 

Domov
Zdieľať
Diskusia