Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
11. februára 2019, 13:25
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Deti speváčky Pink obdarovali svoju mamu vlastnoručne vyrobenou cenou Grammy, keď žiadnu oficiálnu nezískala

HUDBA
Uložiť Uložené

Popová speváčka obdržala perfektnú cenu útechy.

61. odovzdávanie cien Grammy je za nami a treba povedať, že pri vyhlasovaní výhercov nebola núdza o menšie či väčšie prekvapenia. O cenu za najlepší vokálny popový album sa uchádzali Camila Cabello, Kelly Clarkson, Ariana Grande, Shawn Mendes, Taylor Swift a Pink

Ocenenie nakoniec obdržala Ariana Grande, no minimálne jednu z nominovaných žien čakala doma viac než úsmevná cena útechy. Deti popovej speváčky Pink (7-ročná dcéra Willow a 2-ročný syn Jameson) sa totiž svoju mamu rozhodli poctiť naozaj roztomilým spôsobom.

Spoločnými silami sa im podarilo vytvoriť po domácky vyrobenú cenu Grammy. S ňou sa dojatá speváčka podelila aj na Instagrame.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thanks Kids:) my favorite kind of award

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink),

Pink bola za svoju hudobnú kariéru na cenu Grammy nominovaná rovných dvadsaťkrát, pričom hodnotné ocenenie získala v priebehu troch ročníkov (2004, 2011 a 2012). Napriek tomu, že ju v rámci tohtoročného odovzdávania cien Grammy porazila Ariana Grande, určite nemá dôvod na smútok.

Začiatkom februára bola totiž poctená vlastnou hviezdou na slávnom Chodníku slávy v Los Angeles. Ak sa chceš o Hollywoodskom chodníku slávy dočítať viac, vstúp do nášho článku. Ďalšie informácie o 61. odovzdávaní cien Grammy nájdeš tu.

Deti speváčky Pink obdarovali svoju mamu vlastnoručne vyrobenou cenou Grammy, keď žiadnu oficiálnu nezískala
Zdroj: Photo by Phil McCarten/Invision/AP/TASR
Domov
Zdieľať
Diskusia