Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2019, 10:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hviezdna Billie Eilish vystúpi ešte tento rok v Prahe! Sekundovať jej bude Denzel Curry

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

V súčasnosti snáď neexistuje speváčka, ktorá by širokú verejnosť zaujala viac, ako práve Billie Eilish.

Aj keď tomu jej imidž často nenapovedá, Billie Eilish je aktuálne jednou z najlepších speváčok na svete. Na verejnosti sa prezentuje výstredným dojmom, tvorbou je však stále nežná žena, ktorej talent si široká verejnosť všimla už v roku 2016 vďaka skladbe Ocean Eyes. Odvtedy vydala jeden kratší počin a venuje sa v prvom rade videosinglom, ktoré sa tešia obrovskej pozornosti. 

Už o niekoľko týždňov má v pláne vydať debutový štúdiový projekt When We All Fall Asleep, Where Do We Go? a ešte pred letom obehne aj veľa amerických miest v rámci zámorského turné. To sa však neskôr presunie do Európy a my teraz môžeme s potešením oznámiť, že Billie Eilish už 20. augusta 2019 vystúpi v pražskom Fóre Karlín

Počas celého turné jej bude sekundovať obľúbený Denzel Curry, takže si na svoje prídu aj fanúšikovia rapovej tvorby. Organizátorom z Fource patrí v tomto prípade veľká poklona a my vďaka ním poznáme ideálne zakončenie festivalovej sezóny. 

Domov
Zdieľať
Diskusia