Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2019, 18:33
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Avengers: Endgame bude trvať približne 3 hodiny! Čaká nás najdlhší MCU film

Avengers: Endgame bude trvať približne 3 hodiny! Čaká nás najdlhší MCU film
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Režiséri Anthony a Joe Russovci sa nedávno rozpovedali ohľadom stopáže snímky aj ohlasov testovacieho publika.

Nad blížiacou sa komisovkou Avengers: Endgame stále visí množstvo nezodpovedaných otázok, no na jednu z nich teraz konečne poznáme odpoveď. A hoci sa netýka samotného príbehu, sme si istí, že poteší všetkých fanúšikov MCU. Ako totiž v nedávnom rozhovore potvrdil spolurežisér Joe Russo, stopáž snímky sa bude pohybovať niekde okolo hranice troch hodín.

Z Avengers: Endgame sa teda určite stane najdlhší MCU film (rekord drží Avengers: Infinity War s dĺžkou 149 minút). Režisérov Russovcov ešte čaká práca v strižni, no dodali, že štúdiu Disney tri hodiny rozhodne nevadia, ak bude stáť príbeh za to. Predsa len, bude to vyvrcholenie 22 filmov, a to si vyžaduje množstvo príbehov. No a pokiaľ ide o takto náročné dielo, v ktorom majú byť navyše zachované aj emocionálne momenty postáv, je tá dĺžka nevyhnutná a pochopiteľná.

Avengers: Endgame
Avengers: Endgame Zdroj: Marvel Studios

Snímka bola premietnutá testovaciemu publiku už štyrikrát, pričom počas prvých troch premietaniach údajne ani jeden divák neopustil svoje sedadlo, čo je naozaj skvelé znamenie. Diváci boli vraj veľmi spokojní, takže majú z filmu dobrý pocit aj režiséri. Premiéra Avengers: Endgame je u nás naplánovaná na 25. apríla (duben) 2019 a pre viac informácií klikaj sem.

Anketa:
Si rád/a, že Avengers: Endgame bude mať dĺžku okolo troch hodín?
Jasné, neviem sa dočkať
Nie, to je pre mňa dlho
Je mi to jedno, do kina sa nechystám
Jasné, neviem sa dočkať
96 %
2507 Hlasov
Nie, to je pre mňa dlho
2 %
49 Hlasov
Je mi to jedno, do kina sa nechystám
2 %
55 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia