Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2019, 9:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Barack Obama hosťuje na skladbe, ktorá sa dostala medzi 25 najlepších R&B nahrávok prestížneho rebríčka

HUDBA BARACK OBAMA
Uložiť Uložené

Obľúbený americký ex-prezident opäť potešil svojich fanúšikov. Tentokrát prítomnosťou na skladbe, ktorej cieľom bolo vyzbierať peniaze pre neziskovky.

Barack Obama je aktuálne najčerstvejším americkým exprezidentom, ktorý sa od opustenia Bieleho domu verejne objavuje hlavne v rámci svojich dobročinných aktivít. Zároveň má blízko k hudbe, čo nám nedávno dokázal, keď uverejnil vlastný rebríček najobľúbenejších skladieb za rok 2018, kde nechýbali ani mená ako Cardi B, Chance the Rapper alebo Jay Rock s Kendrickom Lamarom. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barack Obama (@barackobama),

V tom čase už bol vonku remix na track One Last Time, na ktorom sa dokonca objavil aj on sám skromnou recitáciou, pričom sekundoval dvojici BeBe Winans a Christopher Jackson. Na R&B skladbu prispel pasážou z rozlúčky Georgea Washingtona z roku 1796, čo sa podarilo zakomponovať zaujímavým a v konečnom dôsledku aj hudobníckym spôsobom.

Dôkazom je, že sa skladba po pár týždňoch od vydania dostala do prestížneho rebríčka Billboardu, kde konkuruje napríkad aj Drakeovi. Zároveň je dôležité podotknúť, že pôvodne remix vznikol pre dobrú vec v rámci Hamildrops, ktorých cieľom bolo vyzbierať peniaze pre neziskové organizácie

Domov
Zdieľať
Diskusia