Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2018, 11:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kúp svojmu frajerovi špeciálne vianočné svetielka na bradu. Jednoducho sa pripevňujú a dokážu zmeniť farbu

ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE
Uložiť Uložené

Bradatí muži snívajú o jedinom darčeku.

Väčšina Slovákov zatiaľ zrejme nenakúpila vianočné darčeky. Zaľúbené dvojice každý rok vymýšľajú romantické klišé, ktorým by mohli potešiť svoju polovičku, ale ak máš poriadne bradatého frajera, už viac nad darčekom nemusíš premýšľať.

Spoločnosť Firebox momentálne predáva vysnívaný darček v podobe špeciálnych miniatúrnych vianočných svetielok, ktoré si muži jednoducho uchytia na bradu. Môžeš vďaka nim pobehovať po ulici ako človek v ozajstnej vianočnej nálade a tvoju priateľku vôbec nebudú stáť celý majetok.

Kúp svojmu frajerovi špeciálne vianočné svetielka na bradu. Jednoducho sa pripevňujú a dokážu zmeniť farbu
Zdroj: Firebox

Svetielka sa predávajú za 12,39 € a nielenže hrajú všetkými farbami, ešte aj skutočne svetielkujú a svietia. Ako uvádza výrobca, svetielka fungujú pomocou batérie, pričom ju vieš ukryť rovno do brady, čo môže byť pre niektorých menej zarastených jedincov výzva, ale výrobca mužov upozorňuje, že batéria je naozaj maličká.

Kúp svojmu frajerovi špeciálne vianočné svetielka na bradu. Jednoducho sa pripevňujú a dokážu zmeniť farbu
Zdroj: Firebox

Keby si sa dostal do situácie, v ktorej by od teba bolo vyžadované, aby ti svetielka na brade svietili len jednou konkrétnou farbou, ani to nebude problém. Výrobok obsahuje 18 farebných LED svetielok a 90 centimetrov dlhý kábel.

Odporúčané
KVÍZ: V ktorej krajine hádžu na Vianoce jedlo o stenu a kde majú na štedrovečernom stole KFC? KVÍZ: V ktorej krajine hádžu na Vianoce jedlo o stenu a kde majú na štedrovečernom stole KFC? 26. decembra 2023, 12:00

Spoločnosť zároveň zákazníkov upozorňuje, že svetielka nepatria do dažďa či snehu, nemal by si ich oblievať alkoholom a pripevňovať na bradu, keď ju máš práve mokrú.

Domov
Zdieľať
Diskusia