Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2018, 0:28
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Unikol prvý záber na Avengerov v nových oblekoch. Slúžia na cestovanie naprieč Quantum Realm?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Avengers 4 a ďalší leak. Tentoraz ide o pohľad na hrdinov v nových, špeciálnych oblekoch.

Väčšinou novinky zo sveta Marvelu spájame do väčších článkov, ale behom posledného týždňa vyšli naozaj zaujímavé správy. Jednou z nich je aj tá dnešná, aj keď nejde o nič oficiálne či neoficiálne. Podľa všetkého tu máme menší leak. Niekomu sa podarilo dostať ku concept artu nových oblekov a vzhľadom na to, že na ňom vidíme len postavy, ktoré Thanosovo lusknutie prežili, dá sa predpokladať, že je skutočný.

Taktiež ale môže byť niekým vytvorený, respektíve nepresný či neaktuálny. Nakoniec, dodnes dostávame nové a nové concept arty, ktoré ukazujú dizajn postáv v Infinity War v úplne odlišnom svetle, než v akom sa prezentovali vo filme. Obrázok nižšie teda berte s rezervou.

V každom prípade tu máme ďalší náznak toho, že Avengers budú skutočne cestovať naprieč Quantum Realm, aby tak nejakým spôsobom vrátili späť to, čo Thanos spôsobil. Nevieme presne, aká technológia sa na to použije, ale nepochybne sa bude hrať s časom a realitou. Pokiaľ sa o teórii Quantum Realm, respektíve o možnom priebehu Avengers 4 chcete dozvedieť viac, klikajte sem.

Sme si vedomí, že niektoré hlavy vyzerajú byť k ich telám divne pripojené

SPOILER - new A4 art leak from r/marvelstudios
Domov
Zdieľať
Diskusia