Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2018, 11:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Drake vypisuje 14-ročnej Millie Bobby Brown správy o tom, ako mu chýba. Fanúšikovia mu odkazujú, že to vyzerá znepokojujúco

ZAUJÍMAVOSTI DRAKE MILLIE BOBBY BROWN
Uložiť Uložené

Raper Drake sa stal dobrým priateľom mladej herečky.

Mladá herečka Millie Bobby Brown sa rýchlo stala obľúbenkyňou fanúšikov pomocou svojej úlohy v seriáli Stranger Things. Millie má iba 14 rokov, takže sa v šoubiznise nepohybuje tak ľahko, ako jej oveľa starší kolegovia, čo očividne pochopil aj Drake.

Raper sa s dievčaťom skamarátil už minulý rok a odvtedy si očividne výborne rozumejú, pretože spolu udržiavajú kontakt až dodnes.

Pred takmer rokom zavesili spoločnú fotku na Instagram a v januári 2018 herečku Drake sprevádzal na Netflix párty. Na tom by nebolo nič zlé, keďže raper možno iba pochopil, čím všetkým Millie prechádza, lenže ona v nedávnom rozhovore prezradila, ako spolu komunikujú.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený (@milliebobbybrown),

Drake jej píše textové správy o tom, ako mu veľmi chýba a ona odpisuje, že on jej chýba ešte viac. Millie dokonca priznala, že Drake jej pomáha s randením, pričom od neho vždy dostáva cenné rady o tom, ako na chlapov.

Herečka viackrát zopakovala, že Drake je skvelý a má ho veľmi rada, avšak viac podrobností zo spoločných správ už nechcela prezradiť.

Na prvý pohľad roztomilé priateľstvo však začalo fanúšikov Millie aj rapera znepokojovať. Na Twitteri sa objavili poznámky o tom, že Drake má 31 rokov, Millie 14 rokov, a tak by jej zrejme nemal písať správy o tom, ako veľmi mu chýba.

Odporúčané
Drake je módna ikona, ktorého štýl musíš milovať. Toto je jeho 10 najlepších outfitov Drake je módna ikona, ktorého štýl musíš milovať. Toto je jeho 10 najlepších outfitov 21. januára 2024, 9:30

Majú pocit, že herečke sa Drake možno páči, ale on by s ňou nemusel udržiavať podobne blízky vzťah. Na druhej strane, ostatní fanúšikovia na kamarátstve nevidia nič zvláštne a neprajníkom odkazujú, že takéto platonické priateľstvo si treba vážiť.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený (@milliebobbybrown),


Domov
Zdieľať
Diskusia