Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2018, 16:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kit Harington prirovnal finále Game of Thrones ku Breaking Bad či Sopranos. Rozhodne vyvolá diskusie a neuspokojí každého

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Predstaviteľ Jona Snowa si je vedomý toho, že sa nikdy nedá zavďačiť všetkým divákom.

Pokiaľ herci rozprávajú o seriáli, v ktorom sami účinkujú, zväčša od nich počuť len samú chválu. V prípade finálnej série teda často sľubujú najkrvavejšie, najdramatickejšie a najveľkolepejšie vyvrcholenie. Pravda však neraz býva úplne odlišná.

Kit Harington sa ale na záver Game of Thrones pozerá bez ružových okuliarov. Ako sám tvrdí, ukončiť osem či deväť rokov trvajúci projekt je mimoriadne náročné, a preto je názoru, že so záverom nebudú všetci diváci spokojní.

Záver populárneho fantasy Game of Thrones ďalej prirovnal k finále seriálov Sopranos či Breaking Bad.

„Mojimi obľúbenými seriálmi sú Sopranos, Breaking a The Wire a všetky skončili spôsobom... ktorý vás nikdy neuspokojí,“  vyjadril sa Harington.

Patríte medzi fanúšikov spomínaných seriálov? A myslíte si, že ich ukončenie mohlo byť aj lepšie?

Kedy sa ôsmej série Game of Thrones dočkáme je zatiaľ otázne. Šéf tímu zodpovedajúceho za špeciálny efekty v seriáli ale prezradil, že by na Game of Thrones mali pracovať zhruba do konca mája (květen) 2019.

Prvá epizóda k nám teda pravdepodobne dovcála až v druhej polovici roku 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia