Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. augusta 2018, 19:39
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kanye West si na svadbu obliekol o pár čísel menšie Yeezy šľapky, za ktoré si na internete vyslúžil kopu reakcií

MÓDA KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené

Raper rozhodne vie, ako zaujať.

Kanye West opäť dominuje v hudbe aj médiách. Už dávnejšie vydal svoj nový album a pred pár dňami zahviezdil v šou Jimmyho Kimmela, kde porozprával o obľúbenej pornografii, psychických problémoch aj súkromí.

Uplynulú sobotu však nesedel v televíznom štúdiu, ale so svojou manželkou Kim Kardashian si zaleteli do slnečného Miami, aby sa zúčastnili na svadbe dobrého kamaráta rapera 2 Chainza s priateľkou Keshou Ward.

Na samotnej svadbe by možno nebolo nič špeciálne zaujímavé, pretože sa niesla v príjemnej a pokojnej atmosfére, lenže to by nebol Kanye West, keby si nezvolil bizarný outfit. Nielenže sa Kim nahodila do zaujímavej neónovej farby, Kanye si na seba hodil oblek od Louis Vuitton, pod ktorým nemal ani košeľu.

Najväčší ošiaľ spôsobili Yeezy šľapky na raperových nohách, pretože Kanye sa zrejme zahral na marketingového génia a na svadbu si zobral šľapky o zopár čísel menšie.

Očividne mu z nich preto trčala noha, čo nikomu z prítomných nevadilo, a internet okamžite začal riešiť, ako mohol vôbec Kanye takto prísť na svadbu. Na druhej strane, našlo sa aj množstvo fanúšikov, ktorí by si podobné šľapky radi obuli.

 

Příspěvek sdílený Yeezy HQ (@yeezyhq_),

 Zopár reakcií z internetu



Domov
Zdieľať
Diskusia