Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2018, 13:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na gréckom ostrove ti zaplatia za to, aby si sa staral o 55 mačiek. Dostaneš aj dom s výhľadom na more a nádhernú prírodu navôkol

ZAUJÍMAVOSTI GRÉCKO
Uložiť Uložené

Vysnívaná práca mnohých z nás sa stala skutočnosťou.

Väčšina z nás si stále nenašla svoje vysnívané zamestnanie. Len veľmi málo ľudí by chcelo sedieť celý deň v kancelárii, keby nemuseli, ale s kúskom šťastia by si mohol stráviť najbližší polrok na neveľkom grécko ostrove.

Na grécke ostrovy sa zvyčajne cestuje len na dovolenku, avšak mačacie sanatórium God’s Little People Cat Rescue momentálne hľadá zodpovedného človeka, ktorý by mohol od októbra nastúpiť na pozíciu vedúceho.

Maličký ostrov Syros ponúka dovolenkárom nádhernú prírodu, lenže za zážitky si musia poriadne priplatiť. Na oplátku, ak by ťa vybrali za šéfa sanatória, budeš mať k dispozícii útulne zariadený dom s výhľadom na Egejské more, až 55 mačiek a dostaneš ešte aj výplatu.

Práca si denne vyžaduje približne 4 hodiny, takže výplata nebude obrovská. Aj keď by si bol zamestnaný na polovičný úväzok, pracoval by si s roztomilými mačkami. Inzerát uvádza, že ponuka vyhovuje najmä pre ľudí nad 45 rokov s veľkým srdcom, láskou k prírode a so schopnosťou tráviť čas osamote.

Keby si však majiteľa zaujal, určite by mu nižší vek nevadil. Ak chceš pracovnú ponuku skúsiť, stačí napísať mail so svojou fotkou a všetkými relevantnými informáciami o sebe na mail [email protected] a na konci augusta možno budeš mať šťastie pri pohovore cez Skype.

Domov
Zdieľať
Diskusia