Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2018, 17:36
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

10 najzaujímavejších tenisiek, ktoré aktuálne môžeš kúpiť

MÓDA ADIDAS NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK NIKE
Uložiť Uložené

Vybrali sme najkrajšie tenisky, ktoré si môžeš túto sezónu zaobstarať.

Čo sa týka zaujímavých kolekcií a spoluprác, aktuálna sezóna je skutočne až nadmieru plodná. To sa, našťastie, odráža i na kvalitných a pohľadných kúskoch, obuv nevynímajúc. Množstvo dizajnérov športových tenisiek nám tak ponúka originálne kúsky, nad ktorými sa oplatí porozmýšľať.

Converse One Star

Ikonický model od Converse, ktorý síce nie je taký rozšírený ako jeho úspešnejší kolega All Star, avšak počas posledných rokov sa teší obrovskej obľube i vďaka spolupráci s Tylerom, The Creatorom. Tenisky z ich poslednej kolekcie Golf Le Fleur môžeš s trochou šťastia nájsť na rôznych e-shopoch s cenovkou cca 120 € ešte aj dnes.

 

Příspěvek sdílený Converse (@converse),


Vans x  Vincent van Gogh

Iba pred niekoľkými dňami prevkvapila značka Vans kolekciou so slávnym holandským maliarom Vincentom van Goghom a jeho najslávnejšími obrazmi. Zožala úspech u nás i v zahraničí a kúsky sa z pultov obchodov veľmi rýchlo míňajú. Odporúčame ti teda dvakrát nezaváhať. Ceny sa pohybujú v klasickej hladine, na akú sme pri značke zvyknutí.


adidas Deerupt

Za posledných niekoľko rokov nedostali žiadne tenisky takú masívnu kampaň ako práve tohtoročný model Deerupt od adidas. Celkom nová teniska stihla od svojho uvedenia na trh v marci prísť s množstvom farebných prevedení, a aktuálne si môžeš za cenu 100 € vyberať z takmer dvadsiatich rôznych.


Converse x JW Anderson

Britský label JW Anderson, ktorý riadi mladý dizajnér Jonathan W. Anderson, prišiel minulý mesiac so svojou druhou kolekciou pre Converse, ktorá okrem nových „cukríkových“ tenisiek obsahuje i klasické All Star s logom značky. Za 120 € tak môžeš mať dizajnérsky kúsok, ktorý rozhodne nikto neprehliadne.

 

Příspěvek sdílený END. (@end_clothing),


Air Max 1 Premium „Desert Camo“

Jeden z najlepších tohtoročných releasov od Nike sú bez potrebných diskusií tieto Air Max 1 v prevedení „Desert Camo.“ To, že značka vo svojich kolekciách na pravidelnej báze využíva kamufláž, je už roky známe, avšak tentokrát s tou púštnou trafila klinček po hlavičke.


Puma Thunder Desert

Puma sa dostala na pomyselný vrchol chunky sneakers ich modelom Thunder, ktorý sa za krátku dobu stal jedným z aktuálne najobľúbenejších. Môže za to skvelý dizajn podobný ikonickým Triple S od Balenciaga a šesť násobne nižšia cenovka 130 €.


Air Jordan 3 „Pure White“

Air Jordan prišiel ešte v marci s releasom „Pure White“ ktorý pokladáme za nedocenený. Ikonická teniska nadobúda vďaka bielemu šatu celkom nový rozmer a rozhodne stojí za pozornosť. Môže za to do istej miery tiež o čosi vyššia cenovka, ktorá len tak tak nepresahuje čiastku 200 €.


Nike Air VaporMax

Uvedením tenisiek Nike Air VaporMax sa z nich okamžite stal kult. Odhalená podrážka im pridáva na futuristickom vzhľade, ktorý je čoraz populárnejší. VaporMax sú okrem toho vraj nadmieru pohodlné, čo pridáva i na ich cene, Tá sa pohybuje nad hladinou 200 €.


Y-3 Kaiwa

Najdrahšími teniskami v tomto výbere sú Kaiwa zo spolupráce Yohjiho Yamamota a adidas, teda ich dizajnérskej divízie Y-3. Ich cena sa ako pri zvyšku ich obuvi pohybuje okolo hranice 350 €. Už na prvý pohľad však tieto kožené tenisky uchvátia svojím futuristickým dizajnom pripomínajúcim vesmírnu loď.

 

Příspěvek sdílený solebox (@solebox),

Domov
Zdieľať
Diskusia