Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2018, 20:52
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

AS Trenčín rozobral favorizovaný Feyenoord na súčiastky. Už po polčase ukazovalo skóre 3:0 pre slovenský tím

ŠPORT FUTBAL TRENČÍN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Trenčania sa papierovo silného súpera nezľakli.

Slovenský futbalový klub AS Trenčín pomýšľa na postup do skupinovej fázy Európskej ligy. V 3. predkole prestížnej európskej súťaže však narazil na papierovo oveľa silnejší holandský veľkoklub Feyenoord Rotterdam.

Holanďania na prvý zápas pricestovali na Slovensko, pretože Trenčín získal k dispozícii žilinský štadión a zápas sa nevyvíjal podľa holandský predstáv.

AS Trenčín rozobral favorizovaný Feyenoord na súčiastky. Už po polčase ukazovalo skóre 3:0 pre slovenský tím
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Rýchly nástup do stretnutia spečatil už v 5. minúte prvým trenčianskym gólom Mance po krásnej prihrávke Čatakoviča. O pár minút neskôr strelil Trenčín druhý gól, lenže uznaný nebol, a tak si domáci priaznivci na štadióne v Žiline museli počkať do 37. minúty.

Mance opäť zaúradoval a zvýšil na 2:0, pričom minút pred koncom prvého polčasu zvyšoval vedenie na 3:0 Azango. Trenčín hral aktívne, nebál sa súpera napádať a zle nevyzerali ani slovenské kombinácie, vďaka čomu sme sa dočkali aj štvrtého gólu v 63. minúte. Svoj hetrik zavŕšil Mance.

Trenčín si už skóre postrážil a Holanďanov posiela domov na kolenách.

Domov
Zdieľať
Diskusia